synt eller keyboard?

Heej! Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag, och kommer nog inte att göra det så ofta:(

I julklapp fick jag bland annat en SYNT!!Eller så var det ett keyboard...
Och MYCKET mer!!!!!

/EMELIE
alt 4 Stämpel 90x50 - God Jul Och Gott Nytt År Önskar - S655F


Shoppat!!:)

Heej!

Idag har jag varit och handlat med min familj. Vi var på Länna sport, XXL, Stadium, Din sko, Skopunkten och HM. På Länna sport så köpte mamma och pappa längskidor (eller ett helt paket där i fick man allt man behöver för att åka längskidor), på XXL så köpte vi skridskor till mig och vantar till mamma och pappa. Vi köpte inget på Stadium eller på din sko utan där lämnade vi mina skor jag fick i julklapp,jag fick inte i foten.:( (kanske har förstora vrister för jag spelar ju fotboll pappa tror det) På skopunkten  köpte vi inget, men på HM köpte jag en tröja.


//Amanda


JULAFTON!!!!!!!:)

Heej!

Idag är det ÄNTLIGEN julafton. (log):):):) Har ni fått några julklappar ännu?? Jag har fått 2 stycken men grannen är full med julklappar. I mina julklappar fick jag en sjal/halsduk:D och en top model bok där man ska rita kändisar.:D

Kommentera vad ni har fått i julklapp så att jag/vi ser det.:)
Är det ingen annan som ska blogga?:(

//Amanda                                                           Lägger in några bilder!






Jullov!! (snart)

Heej!

Imorgon har vi avslutning (äntligen).
Ja, imorgon börjar vi klockan 8.15 sedan klockan 8.45 går vi till kyrkan och har själva avslutningen. Jag har längtat så jävl* mycket till JULAFTON & JULLOVET ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):D:):D:):D:):D:):D:):D:):D:):D:):D:):D:):D:):D:):D:):D:):D

Det blev ett ganska kort inlägg JAG VET

//Amanda:):):):):):):):):):):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Sjuk:(

Heej!

Idag är jag sjuk och kan inte gå tilll skolan.:(

Jag tänkte berätta om min helg lite.


Jag har varit i Sälen hela helgen och åkt skidor. Det var jätteroligt:):) Vi åkte på torsdagen vi kom fram klockan 23.00 ungefär eller senare, på fredagen så åkte vi skidor i Tandådalen för vi bodde i där klockan 15 gick vi in för att titta på after skin men det var sån hög ljudnivå för vi satt längst fram så i gick ut och åkte skidor ungefär mellan 16.30 och 18.30. På lördagen så åkte i i Lindvallen och är fick man låna skidor gratis och då lånade jag ett par riktiga slalomskidor som man tävlar med och de var ganska svåra att styra men men. På söndagen åkte i hem.

//Amanda

Skola!

Heej! Igår hade vi skola som vanligt:( Vi hade slöjd,bild,svenska,klassråd. Bild är mitt favritämne och sedan kommer slöjd. På bilden målade i bilder på vikingar saker.


Just nu har vi musik i skolan och detta är ett tidsinställt inlägg. 


Snart är det jul äntligen har längtat.:D:DJUL!!!!!!:D:D

//Amanda

RSS 2.0