SLUTAR

Jag ska sluta blogga. Eftersom jag aldrig  (ingen annan heller för den delen ,typ) bloggar. Tycker det är skittråkigt. Kanske kommer tillbaka senare ,kanske , kanske inte! Aja  Ses Malin


Stefan Holm

Hejhej. Idag har jag varit  med/hos Emelie. Vi satt bara vid datan.SEnare ikväll ska jag & några till från friidrotten på en föreläsning som Stefan Holm ska hålla.Han ska typ snacka om mål & motivation.! /Malin


Träna!

Hej,skolan idag var okej.Gjorde inget speciellt.Snart ska jag iallafall träna friidrott,fast vi ska nog bara köra volleyboll och sånt där första träningarna inomhus!Aja ses//Malin


Åt ni några kanelbullar igår ?

Åt ni några kanelbullar igår ? Själv ska jag göra det idag eftersom vi inte hann igår!Mums.. //Malin


TJENA!

HejsanHejsan:)Idag var det skola,bästa skoldagen enligt mig. Vi hade slöjd,matte,bild mm. Sen pratade vi om No-lektionen vi hade igår.Viskulle gå till en äng och göra ngt men det slutade med att vi fick gå in och sitta tysta i typ 20 min.
Opps!


Idag ska jag iaf träna fotboll lite senare , det blir säkert kul.Fast det är synd att vi har spelat klart alla matcherna i Sanktan.


Nu ska jag försöka blogga mera. Om man har blogg och sitter  vids datan ganska många timmar per dag kan man väl ändå blogga?!


Aja ses//MalinBästa (nästan) laget!


Sjuk!

Heej!

Idag är jag hemma för jag är sjuk. Jag mådde inte bra så jag gick hem från skolan igår. Jag tror att jag ska börja skriva 3-4 inlägg i veckan eller kanske mer:)

Helgen

Fredgas: Jag spelade fotbollsmatch i fredags och  då vann vi med 4-0 :)


Lördags: Jag spelade fotbollsmatch då också och vi vann med 12-0 då. :)


Söndagen: Var jag och min pappa på Djurgården-A.I.K. Djurgården vann såklart med 2-1 ( Jag hejar på djurgården ) När vi skulle sätta oss så träffade vi den som typ äger våran fotbollsförening och några som är ett år äldre en mig och går i min skola. Det var jättekul att titta på fotboll. Det var min present för vi vann båda serierna i Sanktan.

// Amanda  Snyggaste bilden

Läxan med Emelie.

Hej,idag har jag inte gjort mkt. Bara varit i skola,sen satt jag vid datan,kollade på film blablabla. Sen har jag iaf gjort lite läxa med Emelie,fast vi gjorde inte bara det..Ajases//Malin


Just nu..

liger jag i mammas  & pappas säng med storasystern.Vi smaskar på varsni Ben & Jerrys glass samtidigt sm vi kollar på tv,och ja sitter vid datan också.

Idag har det varit KM i castorama. Sen var det match,vi vann lätt med 12-0 (enligt mig blev det 13-0)  Aja ses//Malin


RSS 2.0